sly och skred på topplistorna i augusti 2022

Sly – Sveriges mest sålda pocket!

När Boktugg.se presenterade topplistorna för bokförsäljningen i Sverige i augusti 2022 tar Sly ett hopp upp från plats 32 på pocketlistan – till första plats! Sly är alltså Sveriges mest sålda pocket under augusti 2022!

Skred debuterar också på listan över skönlitterära böcker (ej pocket). Boken släpptes den 10 augusti vilket innebär att den inte sålts hela månaden och alltså gör plats 19 till en ännu bättre start!

Topplistorna är sammanställda av Bokinfo på uppdrag av Bokhandlareföreningen och Förläggareföreningen. Med undantag för försäljningen från bokklubbar redovisar listorna försäljningen från de uppgiftslämnare som ingår i underlaget till Bokförsäljningsstatistiken, vilket omfattar en betydande andel av all försäljning av allmänlitteratur till konsument. 

INTE BARA FÖRSÄLJNING

Även hos de lokala Biblioteken i Jämtland och Härjedalen hittar man både Skred och Sly med fina placeringar. Eller vad sägs om första och andra plats i fysisk utlåning hos Östersunds Bibliotek!

skred och sly bibliotek topplista

På listorna över digital utlåning kliver Skred in på en andraplats som e-bok, och Sly håller sig efter snart ett år fortfarande kvar i toppen av ljudbokslistan!

Skred och Sly på topplistan i Biblioteken Jämtland/Härjedalen

Mer aktuellt