Skinn 2:a när DN:s Lotta Olsson listar årets bästa deckare

Lotta Olsson listar som brukligt sina 30 favoriter bland både svenska och utländska deckare från årets som gått. 

På plats nummer 2 hittar vi Skinn av Sara Strömberg! Extra roligt med tanke på att deckarutgivningen åter igen slår rekord – inte mindre än 480 svenska och 103 översatta deckare har getts ut hittills under 2023.

”Att få vara 2:a på DN:s Lotta Olssons årsbästa är så … svindlande. Och 1:a på Storytel och Bookbeat, herregud.
När jag skrev min debut visste jag hur oerhört svårt det är att få bli utgiven av ett förlag och tänkte att vill ingen ha mig ger jag ut boken själv. Tre år senare tar jag fortfarande ingenting för givet, skrivande är hårt jobb, kreativitet en komplicerad process och att nå ut genom bruset är svårt.
Jag är väldigt lycklig och fylld av tacksamhet över att så många tagit till sig mina böcker. Kramar till er alla. ❤️
Stolt över mitt förlag Modernista, som har hela åtta titlar på listan! Ni är grymma!”

Mer aktuellt