Skred av Sara Strömberg signering

Signeringar av SKRED

Måndag 15 augusti släpptes Skred, uppföljaren till fjolårets prisbelönta  kriminalroman Sly, som nu också är nominerad till Årets bokDen andra boken om antihjälten Vera Bergström utspelar sig, precis som den första, i byarna på Åres baksida.

SIGNERINGAR I ÖSTERSUND

Skred Sara Strömberb

Akademibokhandeln, Kärnan
Lördag 27 augusti kl. 12-14

Norra Station Café
Onsdag 31 augusti kl. 17-20
Författarmöte tillsammans med Linda Hedenljung. Läs mer här »

Skred av Sara Strömberg

En syster gräver efter sin bror.
En programledare vill fly från lögnerna.
Och fåren skriker…

Sommaren regnar bort i Åre. Grävskoporna fortsätter att gröpa ur berget för att ge plats åt exklusiva fritidshus.Till slut går ett jordskred, som inte bara river upp nya sår i samhället utan också drar fram mörka hemligheter.

Vera Bergström har fått tillbaka jobbet som lokalredaktör på Jämtlandsposten och försöker ställa politikerna till svars för skredet.Samtidigt, på en gata i Stockholm, hittas ett armband som visar sig tillhöra den försvunne fårbonden Jonte Andersson.Varför dyker armbandet plötsligt upp i staden, när han försvann spårlöst mitt på fjället för nästan två år sedan?

Vera börjar gräva i fallet, och i takt med att pusselbitarna faller på plats leds hon allt längre in i ett skrämmande förflutet som snart ska hinna i kapp alla inblandade.

Skred av Sara Strömberg. Uppföljaren till Sly

Omslaget till Skred är precis som omslaget till Sly formgivet av Anders Nilsson på Nestorville baserat på en bild av fotograf Marléne Nilsén. Pressbilden även denna gång tagen av fotograf Göran Strand. Hundra procent jämtländskt helt enkelt – inifrån och ut.

Mer aktuellt